Musikaler & konserter - Kontakta GO Music Travel redan idag!

THE FINALE

28, 29 juni, 1, 2 juli 2017!

Vi är mycket glada att som enda svensk agent kunna erbjuda biljetter till finalen av Adele´s världsturne som pågått under 2016/2017. Världstjärnan återvänder till hemmaplan och avslutar stort på Wembey Stadium. Packa väskan och upplev London,Wembley och Adele sommaren 2017.

Sök


jul
1
lör 2017

Adele

Konserter
Wembley Stadium - London

Slutsålt
jul
2
sön 2017

Adele

Konserter
Wembley Stadium - London

Slutsålt

Som "Official Travel Agent of Wembley Stadium" kan vi garantera dig officiella biljetter till våra evenemang på Wembley Stadium. Tryggt och säkert för dig som kund. Vi bokar även din resa med flyg och hotell så som du vill ha det. Du väljer - vi ordnar.

Trots att Wembley Stadium är en mycket stor arena som rymmer upp till 90 000 besökare, är det mycket lätt att hitta dit och ta sig ut därifrån. Att hitta till Wembley är enkelt, tunnelbanestation, Wembley Park, finns intill Stadion. Jubilee line och Metropolitan line.

Välkomna till
GO Music Travel

MUSIKALER
Vi vill kunna erbjuda dig bästa priset på musikalresor. Det gör vi genom att ge dig dagsaktuella priser i en offert. Kontakta oss genom att klicka på vald musikal och datum. Välj vilket paket du vill göra en förfrågan på. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Inget blir bokat förrän du meddelar oss att du vill boka. Välj mellan musikalbiljett, hotellpaket eller flygpaket. Är du i god tid att boka din resa har du större chans att hitta biljetter till bra priser.

KONSERTER
Även på våra konserterer kan du välja mellan enbart evenemangsbiljett eller det trygga alternativet, paketresa. För din trygghet kontaktar vi alltid dig innan bokning görs. Skicka oss en snabbförfrågan genom att klicka på knappen "Snabbförfrågan" på valt evenemang för mer information. Du kan även göra din bokning genom att följa bokningsflödet efter att du klickat på vad konsert och datum.

Vi reserverar oss för att ett evenemang eller musikal kan ha hunnit bli slutsålt.

FLYGPAKET  Flyg Hotell Biljett

-Flyg, tur och retur
-1 st handbagage
-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
 journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

HOTELLPAKET   Hotell Biljett

-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
 journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

BILJETT  Biljett

-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
 journr. i samband med resan.
-Skatter & avgifter


Självklart kan du förändra/uppgradera våra grundpaket med annat flyg och hotell. Vid förändringar på grundpaket är det viktigt att veta att det totala priset kan förändras.

Notera även att bagage-villkoren skiljer sig mellan de olika flygbolagen.


GO Music Travel

Hittar du inte?

Har du önskemål om att se en musikal eller konsert som inte finns med i vårt utbud på webben, ring eller maila oss om din förfrågan, vi gör allt för hjälpa dig med ditt önskemål! 

GO Music Travel/GO sport Travel
Tfn: 0660-21 10 90
Mail: info@gomusictravel.se