Musikaler & konserter | GO Music Travel

Media

GO Music Travel lanserar ny sajt!

Örnsköldsvik 2014-04-01

GO Music Travel som är en del av G&O Sport Travel lanserar nu en helt ny sajt. Företaget som sedan 2001 erbjudit evenemangsresor främst i sportsegmentet men även nationella såväl som internationella konsertresor. 


2013 lanserades GO Music Travel som en del av företaget som specifikt inriktats mot musikal- och konsertresor. Musikalerna som erbjuds är riktiga klassiker som exempelvis The Phantom of The Opera, Mamma Mia och Les Miserables i London, såväl som Rock of Ages och The Lion King på det nästan mytiska Broadway i New York. VD för bolaget, Per Gavelius kan nöjt konstatera att man nu kan skapa en helhetsupplevelse för sina kunder:
-    I och med att vi kan erbjuda såväl högklassiga sportresor som konsert- och musikalresor så innebär det att vi i ännu högre grad kan skräddarsy resan och upplevelsen för vår kunds räkning. 
Hos GO Music Travel hittar du även konsertbiljetter och paketresor i huvudsak till konserter i London. I utbudet under våren och sommaren så erbjuds du bland annat att skåda Dolly Parton, Justin Timberlake och Metallica med flera. 
-    Vi tycker det är helt perfekt att exempelvis kunna erbjuda kunden att under en och samma helg se en rafflande match i Premier League och dagen därpå en konsert med världsartister på arenor som Wembley Stadium eller O2 Arena, säger Gavelius.

Den nya sajten finner du precis som tidigare på www.gomusictravel.se och där kan du precis som tidigare boka både färdiga paketresor eller endast biljetter till evenemangen. 
Med GO Music Travel får du kvalitet från ett företag som varit i branschen sedan 2001. Man är en av de ledande aktörerna i branschen och är bland annat den enda svenska researrangören som kan titulera sig Official Travel Agent of Wembley Stadium, vilket ger dig som kund möjlighet att uppleva alla konserter som hålls på arenan, och oavsett artist så garanteras du 100 % auktoriserande entrébiljetter.

GO Music Travel låter dig som vill uppleva London West End, New Yorks Broadway och de stora konserterna i Europa. Hos GO Music Travel bokar du kompletta flyg- och hotellpaket eller endast biljett till evenemanget. Hos oss kan du alltid välja utifrån dina behov och vilken nivå av service du önskar. Vi skräddarsyr din upplevelse.

Adress:
Lasarettsgatan 12
891 33 Örnsköldsvik
Tel: 0660-211090
E-post: info@gomusictravel.se

Örnsköldsvik 2014-04-01


 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Hittar du inte?

Har du önskemål om att se en musikal eller konsert som inte finns med i vårt utbud på webben, ring eller maila oss om din förfrågan, vi gör allt för hjälpa dig med ditt önskemål! 

GO Music Travel/GO sport Travel
Tfn: 0660-21 10 90
Mail: info@gomusictravel.se

Välkomna!

VALFRIHET
Hos oss kan du välja att boka evenemangsbiljetter eller paketalternativ med flyg/hotell/evenemang eller hotell/evenemang.
När du bokar en paketresa skyddas du och ditt sällskap av paketreselagen. Tryggt och säkert för dig som resenär.

PRISER
Vi erbjuder dig det bästa prisetalternativet vi kan på musikalbiljetter. Det gör vi genom att ge dig dagsaktuella priser via en offert till din mail. Skicka oss din förfrågan, vi står redo att ta oss an den!
Till de konserter vi erbjuder hittar du fasta priser här på webben.

FÖRFRÅGAN
För att kontakta oss för en offert, eller övriga frågor angående evenemang/resa, skickar du oss en förfrågan. Vi återkopplar då till dig för att få veta dina önskemål ang. hotell, datum, flyg, priser eller annat som kan vara aktuellt.
VIKTIGT att veta att ingenting bokas innan du gett oss ditt OK!

HUR SKICKAR JAG EN FÖRFRÅGAN?
1.
Klicka på ditt val av evenemang (konsert/musikal)
2. Klicka på det evenemangsdatum som passar dig.
3. Tre rutor med val av paket kommer upp. Klicka på knappen FÖRFRÅGAN i det alternativ du är intresserad av.
4. I nästa steg kommer du till det vi kallar SNABBFÖRFRÅGAN. Den fyller du i med dina kontaktuppgifter och skickar iväg.

Vi ringer/mailar dig inom kort (mån-fre 9-17) för att höra hur du önskar din resa. Självklart kan du även kontakta oss på 0660-21 10 90 eller info@gomusictravel.se om du önskar det.

Vi reserverar oss för att ett evenemang eller musikal kan ha hunnit bli slutsålt.

FLYGPAKET  Flyg Hotell Biljett
-Flyg, tur och retur
-1 st handbagage-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

HOTELLPAKET   Hotell Biljett
-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

BILJETT  Biljett
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skatter & avgifter


Självklart kan du förändra/uppgradera våra grundpaket med annat flyg och hotell. Vid förändringar på grundpaket är det viktigt att veta att det totala priset kan förändras.

Notera även att bagagevillkoren skiljer sig mellan de olika flygbolagen.


GO Music Travel