Musikaler & konserter | GO Music Travel

Upplev ABBA Voyage i London med GO Music Travel

Drömmer du om att uppleva ABBA Voyage, den spektakulära showen som tar ABBA-fans med storm? Att säkra dina officiella platser till detta fantastiska evenemang i London har aldrig varit enklare eller tryggare än med GO Music Travel. Här är varför du bör boka dina biljetter med oss.

Sök


Varför Välja GO Music Travel?

1. Officiella biljetter för en säker och trygg upplevelse

När du bokar med GO Music Travel kan du vara säker på att du får officiella biljetter. Det innebär att du undviker riskerna med andrahandsförsäljning och potentiellt ogiltiga biljetter. Vi garanterar att dina platser är äkta och att du får den support du behöver för att njuta av showen utan bekymmer.

2. bästa platser för bästa upplevelsen

Vi erbjuder de bästa tillgängliga platserna, vilket ger dig en optimal upplevelse av ABBA Voyage. Våra biljetter ger dig en fantastisk sikt över scenen, så att du inte missar ett enda ögonblick av denna unika show. Känn magin från ABBA musik och banbrytande hologramteknik på nära håll.

3. Enkelt & bekvämt

Bokningsprocessen med GO Music Travel är enkel och bekväm. Vår användarvänliga webbplats gör det smidigt att välja dina biljetter och slutföra din bokning på bara några minuter. Vi erbjuder också flexibel betalning och flera leveransalternativ för att passa dina behov.

4. Kombinera med resepaket

Gör ditt besök till ABBA Voyage ännu mer minnesvärt genom att boka ett av våra specialpaket. GO Music Travel erbjuder kompletta resepaket som inkluderar hotellboende, transport och andra exklusiva förmåner. Låt oss ta hand om alla detaljer så att du kan fokusera på att njuta av upplevelsen.

5. Kundsupport i världsklass

Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Vårt dedikerade supportteam finns till hands för att svara på dina frågor och hjälpa dig med eventuella problem som kan uppstå före, under eller efter ditt besök.

En oförglömlig kväll med ABBA

ABBA Voyage är inte bara en konsert – det är en visuell och musikalisk extravaganza som återupplivar ABBA ikoniska hits med modern teknik. Genom att boka dina officiella biljetter med GO Music Travel kan du vara säker på att du får en kväll fylld med nostalgi, glädje och oförglömliga minnen.

Boka dina biljetter till ABBA Voyage med GO Music Travel idag och förbered dig på en kväll du sent kommer att glömma!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Hittar du inte?

Har du önskemål om att se en musikal eller konsert som inte finns med i vårt utbud på webben, ring eller maila oss om din förfrågan, vi gör allt för hjälpa dig med ditt önskemål! 

GO Music Travel/GO sport Travel
Tfn: 0660-21 10 90
Mail: info@gomusictravel.se

Välkomna!

VALFRIHET
Hos oss kan du välja att boka evenemangsbiljetter eller paketalternativ med flyg/hotell/evenemang eller hotell/evenemang.
När du bokar en paketresa skyddas du och ditt sällskap av paketreselagen. Tryggt och säkert för dig som resenär.

PRISER
Vi erbjuder dig det bästa prisetalternativet vi kan på musikalbiljetter. Det gör vi genom att ge dig dagsaktuella priser via en offert till din mail. Skicka oss din förfrågan, vi står redo att ta oss an den!
Till de konserter vi erbjuder hittar du fasta priser här på webben.

FÖRFRÅGAN
För att kontakta oss för en offert, eller övriga frågor angående evenemang/resa, skickar du oss en förfrågan. Vi återkopplar då till dig för att få veta dina önskemål ang. hotell, datum, flyg, priser eller annat som kan vara aktuellt.
VIKTIGT att veta att ingenting bokas innan du gett oss ditt OK!

HUR SKICKAR JAG EN FÖRFRÅGAN?
1.
Klicka på ditt val av evenemang (konsert/musikal)
2. Klicka på det evenemangsdatum som passar dig.
3. Tre rutor med val av paket kommer upp. Klicka på knappen FÖRFRÅGAN i det alternativ du är intresserad av.
4. I nästa steg kommer du till det vi kallar SNABBFÖRFRÅGAN. Den fyller du i med dina kontaktuppgifter och skickar iväg.

Vi ringer/mailar dig inom kort (mån-fre 9-17) för att höra hur du önskar din resa. Självklart kan du även kontakta oss på 0660-21 10 90 eller info@gomusictravel.se om du önskar det.

Vi reserverar oss för att ett evenemang eller musikal kan ha hunnit bli slutsålt.

FLYGPAKET  Flyg Hotell Biljett
-Flyg, tur och retur
-1 st handbagage-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

HOTELLPAKET   Hotell Biljett
-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

BILJETT  Biljett
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skatter & avgifter


Självklart kan du förändra/uppgradera våra grundpaket med annat flyg och hotell. Vid förändringar på grundpaket är det viktigt att veta att det totala priset kan förändras.

Notera även att bagagevillkoren skiljer sig mellan de olika flygbolagen.


GO Music Travel