Musikaler & konserter - Kontakta GO Music Travel redan idag!

MAMMA MIA! THE PARTY– London

Come on, join the Party!

Först kom Abba och hela världen dansade och sjöng med i hits efter hits efter hits. Sen kom Mamma Mia! -musikalen och självklart filmerna med Abbas underbara låtskatt fyndigt invävt i handlingen. Vad mer kan man då göra med musiken som generation efter generation lyssnar på? Jo, självklart ett party i sann Mamma Mia! anda. Ett genidrag!

Sök


Party – Voulez Vous?

År 2016 hade Mamma Mia! The Party premiär på Tyrol, Gröna Lund, i Stockholm. Utsålda hus kväll efter kväll och kritikerrosade recensioner gör att den glädjefyllda festen pågår än idag och som dessutom tar stora klivet över till London, England!

Det här är inte en konsert, det är inte heller en musikal. Men vad är det då? Jo, det är festernas fest där du är gästen som befinner dig mitt i musiken, mitt i handlingen och mitt i festen! Du är the Dancing Queen på Nikos Taverna och du sjunger med, för du kan ju låtarna, eller hur?

Vi låtsas alltså att vi är på Nikos Taverna, på den grekiska ön Skopelos, platsen där festen aldrig tar slut! Där får vi njuta av god mat och dryck, fantastisk sång, Abbas garanterat välkända toner och den härliga, grekiska atmosfären. Du är där, du är med, upplev den grekiska ön och den varma sommarkvällen oavsett väder utomhus. Se till att komma i tid så du inte missar välkomstdrinken. Hoppa på bussen i Waterloo och kliv av på North Greenwich, partyt är bara ett stenkast bort.

Om du sett Mamma Mia! musikalen kan du nog få en känsla av hur partyt kommer att vara. Glädjen hos musikalpubliken gör att man bara inte kan sitta still i stolarna. Det hör till vanligheten att hela salongen står upp, sjunger och dansar till sluttonerna! Rungande applåder ljuder alltid på Novello Theatre på norra sidan Themsen. Kanske ska du slå två flugor i en smäll och göra en riktig MAMMA MIA! resa? Musikalen en dag och Partyt den andra, bo i Waterloo? En dröm för inbitna Abba-fans som vill uppleva musiken, och London!

Tavernan är uppbyggd inom O2 Arena-komplexet, men alltså inte inne på själva arenan. Adressen är  Peninsula Square, London SE10 0DX. Du tar dig lätt dit via tunnelbana, buss eller båt. Mer information om det finns i texten om Mamma Mia! The party, klicka bara på den svarta Mamma Mia-knappen

Boka din biljett till festen hos oss, vi ordnar gärna hela din upplevelseresa med flyg, hotell och evenemang. Kontakta oss så får du veta mer.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Hittar du inte?

Har du önskemål om att se en musikal eller konsert som inte finns med i vårt utbud på webben, ring eller maila oss om din förfrågan, vi gör allt för hjälpa dig med ditt önskemål! 

GO Music Travel/GO sport Travel
Tfn: 0660-21 10 90
Mail: info@gomusictravel.se

Välkomna!

VALFRIHET
Hos oss kan du välja att boka evenemangsbiljetter eller paketalternativ med flyg/hotell/evenemang eller hotell/evenemang.
När du bokar en paketresa skyddas du och ditt sällskap av paketreselagen. Tryggt och säkert för dig som resenär.

PRISER
Vi erbjuder dig det bästa prisetalternativet vi kan på musikalbiljetter. Det gör vi genom att ge dig dagsaktuella priser via en offert till din mail. Skicka oss din förfrågan, vi står redo att ta oss an den!
Till de konserter vi erbjuder hittar du fasta priser här på webben.

FÖRFRÅGAN
För att kontakta oss för en offert, eller övriga frågor angående evenemang/resa, skickar du oss en förfrågan. Vi återkopplar då till dig för att få veta dina önskemål ang. hotell, datum, flyg, priser eller annat som kan vara aktuellt.
VIKTIGT att veta att ingenting bokas innan du gett oss ditt OK!

HUR SKICKAR JAG EN FÖRFRÅGAN?
1.
Klicka på ditt val av evenemang (konsert/musikal)
2. Klicka på det evenemangsdatum som passar dig.
3. Tre rutor med val av paket kommer upp. Klicka på knappen FÖRFRÅGAN i det alternativ du är intresserad av.
4. I nästa steg kommer du till det vi kallar SNABBFÖRFRÅGAN. Den fyller du i med dina kontaktuppgifter och skickar iväg.

Vi ringer/mailar dig inom kort (mån-fre 9-17) för att höra hur du önskar din resa. Självklart kan du även kontakta oss på 0660-21 10 90 eller info@gomusictravel.se om du önskar det.

Vi reserverar oss för att ett evenemang eller musikal kan ha hunnit bli slutsålt.

FLYGPAKET  Flyg Hotell Biljett
-Flyg, tur och retur
-1 st handbagage-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

HOTELLPAKET   Hotell Biljett
-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

BILJETT  Biljett
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skatter & avgifter


Självklart kan du förändra/uppgradera våra grundpaket med annat flyg och hotell. Vid förändringar på grundpaket är det viktigt att veta att det totala priset kan förändras.

Notera även att bagagevillkoren skiljer sig mellan de olika flygbolagen.


GO Music Travel