Musikaler & konserter - Kontakta GO Music Travel redan idag!

Starta sommaren med Fleetwood Mac på Wembley Stadium, London

Mick Fleetwood, John McVie, Christine McVie, Stevie Nicks tillsammans med nykomlingarna Mike Campbell och Neil Finn kommer till London för en Europaturne med start i Berlin, Dublin och London i juni 2019

Med våra konsertbiljetter kan du känna dig trygg då de kommer direkt från Wembley Stadium och är så kallade Officiella biljetter. Vi är stolta att kalla oss Club Wembley-Official Overseas Travel Agent, den enda i Sverige. Kontakta oss för att veta mer.

Wembley Stadium är en gigantisk arena och du har möjlighet att köpa ät- och drickbart i samband med konserten. Du tar dig enklast dit med tunnelbana, tänk dock på att vara ute i god tid. Många väljer färdsättet och Wembley rymmer ca 90 000 åskådare. 

Sök


Peter Green grundade Fleetwood Mac1967 och bandet namngavs efter Mick Fleetwood och John McVie. Efter att Peter Green lämnade 1969, fortsatte Fleetwood och McVie som ursprungliga medlemmar, och bandet har sedan dess haft en fin uppsättning av briljanta talanger.  Christine McVie anslöt 1970, och Stevie Nicks och Lindsey Buckingham gick med 1974. Fleetwood Mac har underhållit människor över hela världen i 50 år och fortsätter framåt.. Fleetwood Mac har sålt mer än 100 miljoner album över hela världen, vunnit GRAMMY och blev en del av "Rock and Roll Hall of Fame" år 1998.

Välkomna!

VALFRIHET
Hos oss kan du välja att boka evenemangsbiljetter eller paketalternativ med flyg/hotell/evenemang eller hotell/evenemang.
När du bokar en paketresa skyddas du och ditt sällskap av paketreselagen. Tryggt och säkert för dig som resenär.

PRISER
Vi erbjuder dig det bästa prisetalternativet vi kan på musikalbiljetter. Det gör vi genom att ge dig dagsaktuella priser via en offert till din mail. Skicka oss din förfrågan, vi står redo att ta oss an den!
Till de konserter vi erbjuder hittar du fasta priser här på webben.

FÖRFRÅGAN
För att kontakta oss för en offert, eller övriga frågor angående evenemang/resa, skickar du oss en förfrågan. Vi återkopplar då till dig för att få veta dina önskemål ang. hotell, datum, flyg, priser eller annat som kan vara aktuellt.
VIKTIGT att veta att ingenting bokas innan du gett oss ditt OK!

HUR SKICKAR JAG EN FÖRFRÅGAN?
1.
Klicka på ditt val av evenemang (konsert/musikal)
2. Klicka på det evenemangsdatum som passar dig.
3. Tre rutor med val av paket kommer upp. Klicka på knappen FÖRFRÅGAN i det alternativ du är intresserad av.
4. I nästa steg kommer du till det vi kallar SNABBFÖRFRÅGAN. Den fyller du i med dina kontaktuppgifter och skickar iväg.

Vi ringer/mailar dig inom kort (mån-fre 9-17) för att höra hur du önskar din resa. Självklart kan du även kontakta oss på 0660-21 10 90 eller info@gomusictravel.se om du önskar det.

Vi reserverar oss för att ett evenemang eller musikal kan ha hunnit bli slutsålt.

FLYGPAKET  Flyg Hotell Biljett
-Flyg, tur och retur
-1 st handbagage-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

HOTELLPAKET   Hotell Biljett
-3*** Hotell med frukost
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skydd genom statlig resegaranti
-Skatter & avgifter

BILJETT  Biljett
-Vald evenemangsbiljett
-Tillgång till GO Music Travels
journr. i samband med resan.
-Skatter & avgifter


Självklart kan du förändra/uppgradera våra grundpaket med annat flyg och hotell. Vid förändringar på grundpaket är det viktigt att veta att det totala priset kan förändras.

Notera även att bagagevillkoren skiljer sig mellan de olika flygbolagen.


GO Music Travel

Hittar du inte?

Har du önskemål om att se en musikal eller konsert som inte finns med i vårt utbud på webben, ring eller maila oss om din förfrågan, vi gör allt för hjälpa dig med ditt önskemål! 

GO Music Travel/GO sport Travel
Tfn: 0660-21 10 90
Mail: info@gomusictravel.se